Gönüllülük Çalışmaları Dersi Kapsamında "Fidan Dikme Etkinliği" Gerçekleştirildi

Akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Fatmanur Demirbaş ve Dr. Demet Ceylan'ın öncülüğünde "Gönüllülük Çalışmaları" dersi kapsamında, öğrencilerimizle birlikte "Fidan Dikme" etkinliği gerçekleştirdik. Bu etkinliğe, Yüksekokul Müdürü Dr. İlyas ÜN, Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Seda BİRYOL, akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Aysun YAĞCİ ŞENTÜRK, Dr. Zekeriya KARAAHMET, idari personellerimizden Yüksekokul Sekreteri Hakan KAMİLOĞLU, Murat MERAL, Tayfun ÖLMEZ  ve öğrencilerimiz katıldı.

Bir araya gelerek doğaya ve çevremize olan duyarlılığımızı gösterdiğimiz bu güzel etkinlik, öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine de olumlu katkılarda bulunmuştur. Tonya Orman İşletme Şefi Cavit Han Bey başta olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.