Ders Yazılımları ve Derslerin Başlaması

31 Ağustos 2019 Cumartesi

Sevgili Öğrenciler,
Yeni Eğitim-Öğretim yılı hepiniz için hayırlı olsun. Yeni döneme ilişkin yapılması gereken bazı işlemlerin özeti aşağıda sunulmuştur.
- Kayıt yenileme ve ders yazılımları 09-13 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.
- Birinci sınıfa başlayacak öğrencilerin ders kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır. Birinci sınıfa başlayacak öğrencilerden daha önce (son 5 yıl içinde) başka bir yükseköğretim kurumunda almış olduğu dersleri saydırmak (ders muafiyeti) isteyenler  01 Ekim 2019 tarihine kadar  başvurularını okulumuz öğrenci işlerine yapacaklardır.
  * Ders muafiyeti başvuru belgeleri aşağıdadır;
   ** Ders muafiyet başvuru dilekçesi (indirmek için tıklayınız)
   ** Daha önce almış olduğu dersleri gösterir onaylı belge (transkript)
   ** Daha önce almış olduğu derslerin içerikleri (onaylı olacaktır)

- İkinci sınıfa başyalacak öğrenciler ise öğrenci bilgi sistemine girerek ders kayıt işlemlerini gerçekleştireceklerdir. Ders kayıt işlemleri esnasında yaşanan sorunlar  için danışman hocalarla iletişime geçilecektir.
- Ders ekleme ve bırakma başvuruları 16-18 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacak olup danışman hocalarla iletişime geçilecektir.
- Ders programları okulumuz web sayfasından yayımlanacaktır.
- Dersler 16 Eylül 2019 tarihinde başlayacaktır.
Akademik takvime ulaşmak için tıklayınız