Pandemi Dönemi Staj Duyurusu (2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Güz Dönemi)

15 Şubat 2021 Pazartesi

SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDEN ALACAK OLDUĞUNUZ 1 TANE BİLE DERS VARSA AŞAĞIDAKİ HAKLARDAN FAYDALANAMAZSINIZ. BU DUYURU 2 YIL İÇİNDE ALMASI GEREKEN  TÜM DERSLERİNİ BAŞARMIŞ VE BU DOSYAYI TESLİM ETTİĞİ GÜN MEZUN OLABİLECEK DURUMDAKİ ÖĞRENCİLER İÇİN GEÇERLİDİR.

Üniversitemiz senatosunun 30.12.2020 tarih 2020/33 toplantı ve 4 sayılı kararı gereği “Öğretim programlarında zorunlu mesleki staj bulunan akademik birimlerimizde öğrenim gören ve 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Güz dönemi sonu itibarıyla mezun olma aşamasındaki öğrencilerden stajlarının % 50’sini daha önce başarıyla tamamlamış ve stajları ilgili kurullarda kabul edilmiş olanlardan 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı yaz döneminde yapmaları gereken fakat Koronavirüs (COVID-19) küresel salgın nedeniyle yapamayanların zorunlu staj derslerinden muaf sayılmalarına; ancak, bu durumda olmayan ve 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Güz dönemi sonu itibarıyla mezun olabilecek öğrencilerin ilgili kurum ve kuruluşlarda yüz yüze yapmaları gereken zorunlu stajları (Mesleki Deneyim I, Mesleki Deneyim II veya her ikisi) yerine dijital imkânlar kullanarak uzaktan öğretim yoluyla ödev, proje, performans/tasarım, dosya hazırlığı vb. faaliyetlerini yapmalarına ve başarılı bulunmaları durumunda tüm stajlarını yapmış sayılmalarına” karar verilmiştir.

Yukarıda belirtilen özellikleri taşıyan öğrencilerimizin aşağıdaki başvuru dilekçesini doldurarak 15.02.2021- 19.02.2021 tarihleri arasında myotonya@gmail.com adresine göndermeleri gerekmektedir.  Yukarıda belirtilen özellikleri taşımayan öğrencilerin başvuruları reddedilecektir.
Başvuru dilekçesini indirmek için linke tıklayınız.

Başvurusu Kabul Edilen Öğrencilerin Doldurması Gereken Evraklar Aşağıda Sunulmuştur.
Çalışma Takvimi ve Konular
Staj Dosyası