Meslek Yüksekokulu Öğrencilerimizden Toplumsal Sorumluluk: Çevre Temizliği Faaliyeti

Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz, Gönüllülük Dersi kapsamında Öğr. Gör. Dr. Demet CEYLAN'ın rehberliğinde çevre temizliği etkinliğini başarıyla gerçekleştirdi. Etkinlik, öğrencilerin toplumsal sorumluluklarını yerine getirme ve çevre bilincini geliştirme amacıyla düzenlenmiştir. Katılımcılar, Öğr. Gör. Dr. Demet CEYLAN'ın koordinasyonunda farklı bölgelerdeki çöpleri toplama ve temizlik faaliyetlerine katkı sağlama fırsatı buldular. Gönüllülük dersi kapsamında düzenlenen etkinlik, akademik, idari ve öğrenci kadrolarının işbirliği içinde çevre temizliği konusundaki duyarlılıklarını sergilemesi bakımından önem arz etmektedir. Meslek Yüksekokulu yönetimi olarak, bu anlamlı etkinliğe emek veren tüm akademik, idari ve öğrenci kadrolarını içtenlikle tebrik eder ve teşekkürlerimizi sunarız.