Yüksekokulumuzda Yaşlılar Haftası Etkinliği Düzenlendi

Trabzon Üniversitesi Tonya Meslek Yüksekokulu’nda “Yaşlılar Haftası” etkinliği düzenlendi. Yapılan etkinlikte Trabzon’daki huzurevinde kalan yaşlılar misafir edildi ve yaşlılar haftası kutlandı. Tonya Kaymakamı Sayın Osman Sayılır başta olmak üzere ilçe protokolünün yoğun katılım sağladığı görüldü. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, protokol konuşmaları, “Yaşlılar” ile ilgili şiir ve kompozisyon okunması devam etti. Yüksekokul öğrencileri tarafından tiyatro gösterimi yapıldı ve horon oynandı. Yöresel türkülerin de seslendirildiği programda, emeği geçen öğrencilere “Teşekkür Belgesi” verildi. Tonya Halk Eğitim Müdürlüğü’nün de destek verdiği programda, kuymak, mısır ekmeği, karalahana sarması, turşu kavurması, ısırgan otu çorbası ve Tonya yoğurdundan oluşan yöresel yemekler ikram edildi. Program, yemek ikramının ardından sona erdi. Katılım sağlayan ve destek veren herkese teşekkür ederiz.