Rektörümüz Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Atilla ÇİMER ve Prof. Dr. Hasan KARAL ile birlikte Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Akademik ve idari personelimiz tarafından karşılanan Rektörümüz Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU, Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. İlyas ÜN’den Yüksekokulumuzun faaliyetleri hakkında bilgi alarak yapılan çalışmaları yerinde inceledikten sonra okulumuz toplantı salonunda akademik ve idari personel ile bir araya gelerek görüş, öneri ve talepleri dinledi. Yapılan tüm çalışmaları yerinde inceleyen Rektörümüz, memnuniyetini dile getirerek bundan sonraki süreçte de her türlü desteği vereceğinin altını çizdi. Akademik ve idari personel ile görüşmesini tamamlayan Rektörümüz, öğrenciler ile bir araya gelerek öğrencilerin görüş, öneri ve taleplerini dinledi. Ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU ile Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Atilla ÇİMER ve Prof. Dr. Hasan KARAL’a Yüksekokulumuz personeli ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.