“Evde Hasta Bakımı Programı” İçin Öğrenci Alımına Onay Verildi

Son yıllarda gösterdiği atılımlar, yaptığı akademik ve sosyal faaliyetler ile adından sıkça söz ettiren Yüksekokulumuza bir güzel haber daha geldi. Yüksekokulumuz bünyesinde bulunan Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Evde Hasta Bakımı Programına öğrenci alımı için Yükseköğretim Kurulu’ndan onay geldi. YÖK’ten gelen yazıda, Tonya Meslek Yüksekokulu bünyesinde bulunan Evde Hasta Bakımı Programına 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılından itibaren 40 öğrenci alımı yapılması uygun görülmüştür denildi. Trabzon Üniversitesi’nin sağlığa açılan kapısı konumunda olan, emin adımlarla ilerleyen ve yükselişini sürdüren Yüksekokulumuz, “Evde Hasta Bakımı Programı” ile birlikte program sayısını 4’e çıkarmış oldu. Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. İlyas ÜN; “Uzun zamandır beklediğimiz hayalimizin gerçekleşmiş olmasından dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Yüksekokulumuz, 3 program ile eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürmekteydi. Açık durumda bulunan fakat öğrenci alımı yapılmamış olan Evde Hasta Bakımı Programı’nın faaliyete geçirilmesi için gerekli hazırlıkları tamamlamıştık. YÖK’te yapılan değerlendirmeler neticesinde, olumlu cevap geldi. 2020-2021 Eğitim-öğretim Yılı itibariyle Evde Hasta Bakımı Programımıza inşallah 40 öğrenci alımına çıkacağız. Bu vesile ile Yüksekokulumuz bünyesinde öğrenci alımına onay verilen Evde Hasta Bakımı Programının yüksekokulumuza, öğrencilerimize ve Tonyamıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Bu önemli kararın alınmasında katkılarından dolayı Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU Hocamıza teşekkür ediyorum” dedi.