Online Oryantasyon Eğitimi Tamamlandı

Üniversitemiz genelinde düzenlenen online oryantasyon eğitiminin yüksekokulumuza yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik kısmı, 29.09.2020 günü saat 16.00-18.00 saatleri arasında gerçekleştirildi.  Eğitime Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. İlyas ÜN, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Galip USTA ve Öğr. Gör. Neşe İŞCAN AYYILDIZ, Bölüm Başkanları Dr. Öğr. Üyesi Mehtap USTA, Öğr. Gör. Esra BEKİRCAN, Öğr. Gör. Barış TÜRKER, Bölüm Başkan Yardımcıları Öğr. Gör. Çiğdem KURALAY, Öğr. Gör. Canan SARI, Fizyoterapi Programı Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör. Bayram DÜNDAR, Öğr. Gör. Güldane DİNÇ ve öğrenciler katıldı.

Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Neşe İŞCAN AYYILDIZ moderatörlüğünde gerçekleşen eğitim, açılış konuşması ile başladı. Ardından oryantasyon sunumlarına geçildi. Trabzon Üniversitesi ve Tonya Meslek Yüksekokulu’nun genel tanıtımı yapıldı. Öğrencilerin dönem içerisinde karşılaşacağı durumlara, bilmeleri gereken konulara ve yönetmeliklere değinildi. Sonrasında her bir programın içeriği ile ilgili sunumlar yapıldı. Teknik destek ekibinin UZEM hakkında bilgilendirmesi sonrası öğrencilerden gelen sorular cevaplandırıldı. Toplam 97 kişinin katıldığı online oryantasyon eğitimi sonrasında, öğrencilerin oldukça memnun kaldığı görüldü.