Meslek Yüksekokulumuza 3 Yeni Program Açıldı

Üniversitemiz tarafından Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde açılması teklif edilen 3 yeni program, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından onaylandı. Buna göre; Meslek Yüksekokul bünyesinde Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı ve Çocuk Gelişimi Programı açıldı. Yeni açılan 3 program ile birlikte Meslek Yüksekokulumuzun program sayı 7’ye yükselmiş oldu.
Konu ile alakalı Meslek Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. İlyas ÜN şunları söyledi; “Tonya Meslek Yüksekokulu olarak, mevcut 4 programımızla eğitim-öğretim faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Üniversitemiz tarafından Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde açılması için 3 yeni program teklif edildi. Bu programlar; Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı ve Çocuk Gelişimi Programı’dır. Üniversitemiz tarafından teklif edilen 3 program, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından onaylandı ve mevcut program sayımız 7’ye yükselmiş oldu. Meslek Yüksekokulumuzun gelişimi noktasında büyük önem arz eden bu karar, bizleri ziyadesiyle mutlu etti.  Bu vesileyle; Meslek Yüksekokulumuz bünyesine kazandırılan 3 yeni programın öğrencilerimize, meslek yüksekokulumuza, üniversitemize, ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu önemli kararın alınmasında önemli katkıları bulunan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU Hocamız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”.