Akademik Genel Kurul Ara Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Akademik Genel Kurul Ara Değerlendirme Toplantısı, Müdür Sayın Öğr. Gör. İlyas ÜN başkanlığında, Müdür Yardımcıları Sayın Öğr. Gör. Galip USTA, Sayın Öğr. Gör. Neşe İŞCAN AYYILDIZ ve akademik personellerin katılımıyla Yüksekokulumuz konferans salonunda gerçekleşti. Toplantıda maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına azami ölçüde riayet edildi.
Akademik Genel Kurul Ara Değerlendirme Toplantısında, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı  Bahar Yarıyılında uzaktan eğitimde senkron olarak verilen dersler ve işleyiş konusu başta olmak üzere, pandemi şartlarında eğitim-öğretim faaliyetleri genel olarak değerlendirildi.
Ayrıca YÖKSİS bilgilerinin, Öğrenci Bilgi Paketinin ve Yüksekokul web sitesinin güncel tutulmasına, Akademik Danışmanlık Toplantılarının online olarak gerçekleştirilerek öğrenciler ile iletişim kurulmasına değinildi.
Çalışmaların daha verimli olması için öneriler dile getirilerek,  mevcut ve önümüzdeki dönemlerde çıkabilecek aksaklıklar değerlendirildi ve çözüm önerileri tartışıldı.