Birim Kalite Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

Yüksekokulumuzun birim kalite komisyonu, 08.05.2021 tarihinde saat 15:00'te zoom üzerinden online toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. İlyas ÜN, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Galip USTA, Öğr. Gör. Neşe İŞCAN AYYILDIZ ve diğer komisyon üyeleri katıldı. 3 saat süren toplantıda kalite komisyonunda bulunan tüm üyelerin görüş ve önerileri alınarak, 2021 yılı kurumsal dış değerlendirme kapsamında “Kalite Güvence Sistemi” kültürünün benimsenmesi, yaygınlaştırılması ve yerleştirilmesi amacıyla birim bazlı talep edilen düzenlemeler yapıldı ve eksiklikler giderildi.
Birim bazlı kalite çalışmalarının tüm hızıyla devam etmesi gerektiği vurgulanan toplantıda, web sitesi başta olmak üzere gerekli tüm güncellemelerin yapıldığı görüldü.