Tüm Kontenjanlarımız %100 Doldu

Meslek Yüksekokulumuz, sahip olduğu deneyimli akademik kadro ve yeterli fiziki donanımın yanında, sunduğu uygulamalı eğitimleri, mesleki gelişim aktiviteleri, akademik, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleriyle adından sıkça söz ettirmektedir.
Konu ile ilgili konuşan Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. İlyas ÜN, “Yükseköğretim Kurulu, Yüksekokulumuza geçen yıl 150 kişilik öğrenci kontenjan verdi ve bu kontenjan %100 doldu. Önceki yıl da kontenjan %100 dolmuştu. YÖK, bu yıl öğrenci alımına onay verilen Evde Hasta Bakımı Programı ile birlikte 4 programa toplam 197 kişilik kontenjan verdi ve bugünkü açıklanan verilere göre kontenjanlarımız % 100 doldu. Yüksekokulumuza gösterilen büyük teveccüh, bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Trabzon Üniversitesi Tonya Meslek Yüksekokulu, en çok tercih edilen meslek yüksekokullar arasında yerini almıştır” dedi.

Yüksekokulun sahip olduğu fiziki imkânlara değinen Müdür Ün; “Yüksekokulumuzda 6 adet tam donanımlı sınıf, 1 adet bilgisayar laboratuvarı - okuma salonu, 1 adet uygulama laboratuvarı, 1 adet fizyoterapi ve iş ve uğraşı laboratuvarı, 100 kişilik konferans salonu ve kantin mevcuttur.
Ayrıca yüksekokulumuzda eğitim amaçlı kullanılmak üzere 1 adet donanımlı simülasyon eğitim aracı bulunmaktadır.” dedi.
2020 YKS Kılavuzundan Alınmıştır

Detaylı bilgi için tıklayınız