Tonya Meslek Yüksekokulu

Deprem Bölgesine Gönderilmek Üzere Yardım Malzemeleri Hazırlanarak Tonya İlçesi Yardım Tırına Teslim Edildi

Kahramanmaraş’a bağlı Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 ve Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğünde meydana gelen, artçı depremlerin devam etmekte olduğu, tüm bölgeyi etkileyen ve büyük can ve mal kaybına neden olan depremler nedeniyle derin bir üzüntü içerisindeyiz. Yaşanan bu afette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar, bölgede bulunan ve arama kurtarma çalışmalarına katılan herkese kolaylıklar dileriz.

 

Bu vahim durumun en kısa sürede bertaraf edilmesi ve enkaz altındaki vatandaşlarımızın kısa sürede kurtarılması, evsiz kalan vatandaşlarımızın yaralarının sarılması için yardım kampanyaları başlatılmıştır. Üniversitemiz bünyesinde de yardım çalışmaları sürmektedir.

 

Trabzon Üniversitesi Tonya Meslek Yüksekokulu olarak öğrencilerimiz, akademik ve idari personellerimiz ile yardım kampanyalarına destek olmak amacıyla çalışma yaparak temel ihtiyaç malzemeleri hazırlandı. Hazırlanan malzemeler bölgeye gönderilmek üzere Tonya Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan yardım tırına teslim edildi.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat