Tonya Kaymakamı Sn. Muhammet İKİS Yüksekokulumuza Veda Ziyaretinde Bulundu

Tonya Kaymakamı Sn. Muhammet İKİS, 2.5 yıldır görev yaptığı Tonya’dan Bingöl’e bağlı Kiğı ilçesine atanmıştır. İlçemizden ayrılmadan önce veda ziyaretlerini gerçekleştiren Kaymakam İKİS, Yüksekokulumuza gelerek Müdürümüz Sn. Öğr. Gör. İlyas ÜN ve idari personellerle bir araya geldi.

Yüksekokulumuza vermiş olduğu katkılardan dolayı Müdürümüz Sn. Öğr. Gör. İlyas ÜN tarafından Sn. Kaymakamımıza teşekkür plaketi takdim edildi. Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Müdür ÜN: “Tonya İlçemize atandığı günden bu yana azmi, kararlılığı, çalışkanlığı, mütevazi kişiliği ile ilçemizde iz bırakan ve devlet adamlığı kimliği ile bizlere örnek olan Kaymakamımız Sn. Muhammet İKİS Beyefendiye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı ve özellikle Yüksekokulumuza vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyor, atanmış olduğu Bingöl Kiğı Kaymakamlık görevinde başarılar diliyorum. Hayırlı olsun.” dedi.