Tonya Meslek Yüksekokulu

Yüksekokulumuzdan Bir Güzel Haber Daha

Son yıllarda gösterdiği atılımlarından, yaptığı etkinlik ve sosyal faaliyetlerden adından sıkça söz ettiren Trabzon Üniversitesi Tonya Meslek Yüksekokulu’ndan bir güzel haber daha geldi.
Tonya Meslek Yüksekokulu bünyesinde yer alan 2 yeni programa daha öğrenci alım işlemi Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından onaylandı ve kılavuzda yer aldı. 
Buna göre öğrenci alımı yapılan mevcut programlara ilave olarak; Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü bünyesinde Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı’na ve Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı'na öğrenci alımı yapılacaktır. Bu karar ile birlikte Tonya Meslek Yüksekokulu’nun öğrenci alımı yaptığı program sayısı 6'ya yükselmiş oldu.
Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. İlyas ÜN; “YÖK tarafından onaylanan 2 yeni programın öğrencilerimize, akademisyenlerimize, Meslek Yüksekokulumuza, Üniversitemize, İlçemize, İlimize ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyor, bu kararın alınmasında önemli katkıları bulunan Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU Hocamıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat