“Organ Bağışının Tıbbi ve Dini Açıdan Önemi” Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Yüksekokulumuz, Tonya Toplum Sağlığı Merkezi ve Tonya İlçe Müftülüğü iş birliği ile öğrencilerimize yönelik "Organ Bağışının Tıbbi ve Dini Açıdan Önemi" konulu konferans gerçekleştirildi. Konferansa, Jandarma Komutanı Musab Mutlu, Emniyet Amiri Osman Ersen Yılmaz, Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. İlyas Ün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Durmuş, İlçe Müftüsü Halil İbrahim Bayalan ve Tonya TSM yetkilileri katıldı. Konuşmacılardan Dr. Mücahid Oğuzhan Peru organ bağışının tıbbi önemi hakkında bilgi verirken, Tonya Müftüsü Halil İbrahim Bayalan ise organ bağışının dini açıdan önemine vurgu yaptı. Yüksekokulumuz akademisyenleri ve öğrencilerinin yoğun ilgisi ile gerçekleştirilen konferansta “Bir Bağış Bir Hayat” ilkesi ile organ bağışının önemine dikkat çekilerek önemli bilgilendirmelerde bulunuldu.

Katılım sağlayan ve emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.