Acı Kaybımız

Yüksekokulumuz Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Yaşlı Bakımı Programı 2’nci sınıf öğrencilerinden Ümran Arslan’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz.

8 Kasım 2023 tarihinde aldığımız acı haber üzerine Trabzon Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla ÇİMER, Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. İlyas ÜN ve Müdür Yardımcıları Vakfıkebir Devlet Hastanesine gittiler. Haber üzerine hastaneye gelen ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileyerek konuyla yakından ilgilendiler.

9 Kasım 2023’te Giresun’un Çanakçı ilçesine bağlı Ege köyünde öğlen namazının ardından son yolculuğuna uğurlanan Arslan’ın cenazesine yakınlarının yanı sıra Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla ÇİMER, Yüksekokul Müdürümüz ve Yardımcıları, hocalarımız, öğrenci arkadaşları ve köylüler katıldı.

Ömrünün baharında hayata veda eden öğrencimize Allah’tan rahmet, ailesine yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

PNG Çiçek - En Güzel Karanfil Resimleri - Karanfil Png Resimler | Flatcast  Radyo Tema Tasarım ve Paylaşım Sitesi