"Palyatif Bakımda Multidisipliner Yaklaşım" Konulu Eğitimin İkinci Aşamasında Akademisyenlerimiz Eğitim Verdi

“Palyatif Bakımda Multidisipliner Yaklaşım" konusunda Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Fatih Devlet Hastanesi bünyesinde verilen eğitimin ikinci aşaması 4 Aralık 2023 Pazartesi günü gerçekleştirildi.

Eğitime, Trabzon Üniversitesi Tonya Meslek Yüksekokulu Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Yaşlı Bakımı Programında görev yapan akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Elif Okur, Dr. Öğr. Üyesi Canan Sarı ve Dr. Öğr. Üyesi Aysun Yağcı Şentürk Hocalarımız konuşmacı olarak katıldı. Verilen eğitim, Trabzon merkez ve İlçelerdeki hastanelerin palyatif bakım ünitelerinde çalışan başta hemşireler olmak üzere sağlık profesyonellerine yönelik yapıldı.

Eğitim sonunda Fatih Devlet Hastanesi yöneticileri tarafından akademisyenlerimize teşekkür belgeleri takdim edildi.

Sağlık profesyonellerine yönelik katkılarından dolayı akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.