TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı" Farkındalık Eğitimi

Trabzon Üniversitesi Tonya Meslek Yüksekokulu olarak, Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi ile işbirliği içinde öğrencilerimize yönelik "TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı" konusunda farkındalık eğitimi düzenlenmiştir. Teknoloji Transfer Ofisi Proje Uzmanı Dr. Ahmet GÜLAY tarafından verilen eğitime; Yüksekokul Müdürü Dr. İlyas ÜN, bölüm başkanları, akademisyenler ve öğrenciler katılım sağladı.

Proje Uzmanı Sayın GÜLAY konuşmasında, Teknoloji Transfer Ofisi olarak her zaman proje fikirlerine açık olduklarını, bu konuda öğrenci ve akademisyenlerin destekçisi ve yardımcısı olacaklarını ifade etti. Eğitim programının ardından soru-cevap yapılarak hem akademisyenlerimiz hem de öğrencilerimiz konuyla ilgili merak ettikleri hususlarda detaylı bilgi edindiler. Öğr. Gör. Ertuğrul SARI'nın sunuculuğunda gerçekleşen programın sonunda  Yüksekokul Müdürü Sayın ÜN tarafından Sayın GÜLAY'a "Teşekkür Belgesi" takdim edildi.