Kızılay Kan Bağışı Etkinliği Gerçekleştirildi

Trabzon Üniversitesi Tonya Meslek Yüksekokulu olarak, Trabzon Kan Bağışı Merkezi ile işbirliği içinde "Kızılay Kan Bağışı Etkinliği" gerçekleştirdik. Etkinliğe, Tonya Kaymakamı Adem ESER, Jandarma Komutanı Musab MUTLU, İlçe Emniyet Amiri Osman Ersen YILMAZ, Yüksekokul Müdürümüz Dr. İlyas ÜN, Tonya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya DURMUŞ, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Galip USTA, bölüm başkanlarımız, akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Etkinlik kapsamında öncelikle kan bağışçısı kazanım personeli Hüseyin DURSUN tarafından öğrencilerimize gerekli bilgilendirmeler yapıldı. Gerekli formları doldurarak kan bağışçısı olmak isteyen gönüllüler kan bağışında bulundular. Etkinlik sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.