Tonya Meslek Yüksekokulu

Meslek Yüksekokulumuz Akademik Personel ve Öğrencileri Doğu Karadeniz Kariyer Fuarında

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Üniversitemizin de paydaş olarak aralarında yer aldığı Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı (DOKKAF 2024), Karadeniz Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde Trabzon Biyoteknoloji ve İnovasyon Merkezi’nde gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı. Açılış törenine Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Vali Aziz Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, CBİKO Yetenek Kapısı ve Organizasyon Daire Başkanı Dr. Neşe Gülmez, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi ile rektörler, mülki erkân ve çok sayıda öğrenci katıldı. Avrasya Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin de paydaş olarak yer aldığı organizasyonda Üniversitemizi Rektörümüz Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetimi birlikte temsil etti.

 

Açılış konuşmalarında Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin önemine vurgu yapılarak, bilim ve teknolojideki gelişmelere, “Yetenek Her Yerde” temasıyla tüm gençlere kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra özel sektör temsilcileri ile birebir görüşmeleri için fırsat eşitliği sağlandığına, hayallerini gerçekleştirmenin ilk adımı olabileceğine değinildi.

 

Horon gösterisinin ardından sponsor temsilcilerine plaket takdimi yapıldıktan sonra açılış kurdelesi kesilerek etkinlik başlamış oldu. 15 bin ziyaretçinin beklendiği fuar 8-9 Ocak 2024 tarihlerinde açık olacak.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat