'Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR)' ile İlgili Toplantı Gerçekleştirildi

Üniversitemizde Bölüm/Birim İç Değerlendirme Raporu ve Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) yazımı eğitimi ve Kurum İç Değerlendirme Raporu Sistemi'nin tanıtımını içeren bilgilendirme toplantısı sonrasında, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Barış Türker Hocamızın başkanlığında Yüksekokul Kalite Komisyonumuz merkez kampüste verimli bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, KİDR raporu yazımıyla ilgili gereken adımlar ele alındı ve görev dağılımları yapıldı. Ayrıca, Yükseköğretim Kalite Kurulu'nun 2023 Yılı KİDR yazımı için talep ettiği yenilikler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Bu doğrultuda, Sağlık Bakım Hizmetleri, Tıbbi Hizmetler ve Teknikler, Terapi ve Rehabilitasyon bölümlerini içeren üç grup halinde görev dağılımları belirlendi ve rapor yazımına başlandı. Bu sürecin sonunda, KİDR raporumuz kısa sürede tamamlanacaktır.

Komisyonda görev alan tüm hocalarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.