Tonya Meslek Yüksekokulu

Yüksekokul Müdürümüz Trabzon'da Düzenlenen "Mesleki Eğitim Çalıştayı"na Katıldı

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde "Mesleki ve Teknik Eğitim" ile ilgili sorunların belirlenmesi ve çözüm önerilerinin sektör temsilcileriyle birlikte istişare edilmesine yönelik çalıştay düzenlendi. Akçaabat Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen çalıştaya Üniversitemiz de katkıda bulundu. Çalıştayda, öğretmenler, akademisyenler, okul aile birliği üyeleri ve sektör temsilcileri görüş ve önerilerini paylaştı.

 

Çalıştaya, Üniversitemizi temsilen Yüksekokul Müdürümüz Dr. İlyas Ün, Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tolga Ergün, İlahiyat Fakültesi Din Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Semra Çinemre, Şalpazarı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Dönüş Gençer ve Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Lokman Şılbır katılım sağladı.

 

Beyin fırtınası tekniği kullanılarak, mesleki ve teknik eğitimin kalitesini artırmak için temel hedeflerin önündeki sorunlar ele alındı. Çalışma grupları, problemlere yönelik ipuçları üretmek için ortak akıl yöntemini kullandı. Sonuçta her grup, ele aldığı hedef için çözüm önerilerini sundu ve genel bir değerlendirme yapıldı.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat