2024 Ulusal Staj ve Yaz Stajı Başvuru Süreci Hakkında Kariyer Merkezi Eğitimi Verildi

Üniversitemiz Kariyer Merkezi'nin katkılarıyla ögrencilerimize yönelik "2024 Ulusal Staj ve Yaz Stajı Başvuru Süreci" ile ilgili eğitim verildi. Eğitime Müdürümüz Dr. İlyas Ün, Müdür Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Galip Usta ve Öğr. Gör. Barış Türker, Kariyer Merkezi'nde görev yapan Öğr. Gör. Begüm Sultan Ünsal, akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Microsoft Teams kullanılarak online verilen eğitimde Dr. Öğr. Üyesi Galip Usta ve Öğr. Gör. Begüm Sultan Ünsal tarafından öğrencilerimize ulusal staj ve yaz stajı başvurularının nasıl yapılacağı ve bu süreçte nelere dikkat edilmesi gerektiği anlatıldı. Toplam 112 kişinin katıldığı eğitim, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.