"Yeşilay ve Bağımlılık" Konferansı Gerçekleştirildi

Trabzon Üniversitesi Tonya Meslek Yüksekokulu olarak, 1-7 Mart tarihleri arasında kutladığımız Yeşilay Haftası'nı öğrencilerimizle birlikte değerlendirmek için "Yeşilay ve Bağımlılık" konferansını düzenledik. Bu önemli etkinlikte, bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık oluşturmayı ve gençlerimizin bu konuda bilinçlenmesini hedefledik.

Yeşilay Haftası, toplumda zararlı alışkanlıkların önlenmesi ve sağlıklı yaşam bilincinin artırılması amacıyla düzenlenen önemli bir etkinliktir. Biz de, öğrencilerimizin sağlığı ve mutluluğu için bu haftayı özel bir etkinlikle kutlamayı amaçladık.

"Yeşilay ve Bağımlılık" konferansımızda, bağımlılık kavramı, çeşitleri ve etkileri konularında konuşmacı olarak Sayın Fatma KIRCA tarafından bilgi verildi. Ayrıca, bağımlılığın önlenmesi ve tedavi yöntemleri üzerine yapılan çalışmalar hakkında da detaylı bilgiler paylaşıldı.

Öğrencilerimizin etkinlik boyunca sorularını sorması ve görüşlerini paylaşması da oldukça değerliydi. Bağımlılıkla mücadelede gençlerin bilinçli ve sağlıklı kararlar alabilmesi için bilgi sahibi olmalarının önemini vurguladık.

Bu konferansla, öğrencilerimizin bağımlılıkla ilgili doğru bilgiye sahip olmalarını ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları edinmelerini desteklemeyi amaçladık. Katılımcılara teşekkür eder, sağlıklı ve bağımlılıktan uzak bir yaşam dileriz.