Tonya Meslek Yüksekokulu

Yaşlılara Saygı Haftası Kapsamında Huzurevlerine Ziyaret Gerçekleştirildi

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında; Yaşlı Bakımı ve Evde Hasta Bakımı Programı'nda öğrenim gören öğrencilerimizle birlikte Trabzon Huzurevi Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi'ni ve Trabzon Köşk Huzurevi'ni ziyaret ettik. Tonya Halk Eğitim Merkezi Müzik Topluluğu'nun çaldığı kemençe ve saz eşliğinde söylediğimiz türkülerle yaşlılarımıza keyifli anlar yaşattık.

Yaşlılarımızla yaptığımız samimi sohbetlerde, hayat tecrübelerini dinledik, onların hatıralarına ortak olduk. Gördüğümüz mutluluk ve tebessümler, bizlere büyük bir memnuniyet ve mutluluk yaşattı. Gölgesinde hayat bulduğumuz çınarlarımızın her daim yanındayız.

Bu anlamlı etkinliği düzenlememizde destek ve katkılarından dolayı Tonya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim folklor ekibine ve diğer paydaşlarımız olan Üniversitemiz Kariyer Merkezi ve Tonya Halk Eğitim Merkezi'ne sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Onların özverili çalışmaları ve desteği sayesinde bu etkinliğimiz, yaşlılarımızın unutulmaz bir gün geçirmesine vesile oldu.

Yaşlılarımızın hayatlarında var olmak, onlara destek olmak ve onların yanında olduğumuzu hissettirmek, toplumsal bir sorumluluk olarak değerlendirilmelidir. Bu tür etkinliklerin devam etmesi ve yaşlılarımızın hayatlarına olumlu dokunuşlar yapılması dileğiyle, bir kez daha emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat