Öğrencilerimize Yönelik "Kriz Yönetimi ve Müdahale" Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Trabzon Üniversitesi Tonya Meslek Yüksekokulu olarak, öğrencilerimizin mesleki gelişimine katkı sağlamak amacıyla "Kriz Yönetimi ve Müdahale" konulu bir konferans düzenledik. Bu konferans, öğrencilerimizin kriz durumlarında nasıl etkili bir şekilde tepki verebileceklerini ve yönetebileceklerini öğrenmelerine olanak sağladı.

Değerli bilgi ve birikimlerini bizlerle paylaşan Üniversitemiz Psikoloji Bölüm Başkanı Sn. Dr. Öğr. Üyesi Fatma Dilek Şeker'e bu konferansa verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Sn. Dr. Şeker, kriz durumlarında psikolojik olarak nasıl sağlıklı bir tutum sergilenmesi gerektiği konusunda önemli perspektifler sunarak, öğrencilerimizin kişisel ve mesleki gelişimine önemli katkılarda bulundu.

Konferansa, Yüksekokul Müdürü Sn. Dr. İlyas Ün, akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Etkinlik sonunda katılımcıların sorularına yer verildi ve ardından Yüksekokul Müdürü tarafından konuşmacı Sn. Dr. Şeker'e teşekkür belgesi takdim edildi.