Tonya Meslek Yüksekokulu

Tonya Meslek Yüksekokulumuzda Devir-Teslim Töreni

Üniversitemiz Tonya Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Dr. Öğr. Üyesi Galip Usta atandı. Rektörümüz Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Atilla Çimer ile birlikte Tonya MYO’yu ziyaret ederek Yüksekokul Müdürlüğünde gerçekleştirilen devir teslim törenine katıldı.

Trabzon Üniversitesi Tonya Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini başarıyla sürdüren Öğr. Gör. Dr. İlyas Ün, alınan atama kararının ardından görevi Dr. Öğr. Üyesi Galip Usta’ya devretti. Usta’ya başarılar dileyen Rektörümüz, nöbet değişiminin Üniversitemize, Tonya’ya ve Trabzon’a hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kamu hizmetlerinde devamlılığın esas olduğunu vurgulayan Rektörümüz, “Tonya Meslek Yüksekokulu hem Üniversitemiz bünyesindeki akademik değeri, hem de ilçede üstlendiği sosyal ve toplumsal rolleriyle örnek birimlerimizden biri olarak yoluna devam ediyor. Bu bir bayrak yarışıdır. Hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
Görevde bulunduğu sürece yürüttüğü hizmetlerden dolayı Öğr. Gör. Dr. İlyas Ün’e teşekkür eden Rektörümüz, ayrıca kendisine teşekkür belgesi, Usta’ya ise çiçek takdim etti. Son derece sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen devir teslim törenine Tonya Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli katıldı.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat