Yüksekokulumuzda Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Düzenlendi

14 Ekim 2024 tarihinde, yüksekokulumuz birinci sınıf öğrencilerine yönelik bağımlılık ile mücadele konusunda farkındalığı artırmak amacıyla eğitim programı düzenlenmiştir. Eğitim, üniversitemiz Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü ve İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Fatma Dilek ŞEKER tarafından gerçekleştirilmiştir. Söz konusu eğitimde, bağımlılığın tanımı, etkileri ve mücadele yöntemleri hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Eğitim sonrasında Sayın Şeker'e Yüksekokul Müdür Yardımcımız Öğ. Gör. Dr. Barış TÜRKER tarafından teşekkür belgesi takdim edilmiştir.

Kıymetli hocamız Dr. Öğr. Üyesi Fatma Dilek ŞEKER'e eğitime sağladığı katkılardan dolayı teşekkürlerimizi sunarız.