Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde, Rektör Yardımcımız Sn. Prof. Dr. Atilla ÇİMER Hocamızın başkanlığında; Çarşıbaşı MYO, Tonya MYO, Vakfıkebir MYO 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Yüksekokul Müdürlerinin birimlerine ilişkin sunumlarıyla başlayan toplantıda; güz döneminde gerçekleştirilen eğitim öğretim çalışmaları, bilimsel, sosyal, kültürel, sportif faaliyetler ve birimlerin akademik başarı durumları ele alındı. Bahar dönemi ve sonrasına ilişkin hedefler belirlenerek projeksiyon çizildi. Sunumların ardından akademik personellerin görüş ve önerileri alınarak istişare edildi.

Etkin ve verimli geçen toplantıya katılım sağlayan ve başkanlık eden Rektör Yardımcımız Atilla Hocamıza, nazik misafirperverliği ile bizleri misafir eden kardeş okulumuz Vakfıkebir MYO Müdürü Tolga Hocamıza, yönetimine ve toplantıya katılım sağlayan tüm hocalarımıza teşekkür ederiz.